måndag 10 september 2012

Den här veckan har nog kört igång helt suveränt . En föreläsning, plättkalas och tortilla fest. Det här Jeppislivet behöver inte bli så tokigt ändå.

4 kommentarer:

Nora sa...

Oj vad roligt att höra! Jag tror int alls att du kommer ha det så tokigt där i Jeppis. men nog har vi några gånger med Simon funderat hur Cecci riktigt har det dit i Jeppis :)

Cecci sa...

Jepp förtillfället e de helt okej. Går i perioder :) som med allt.
Ni måste komma o hälsa på :)

Allt bra i Vasa? Saknar Vasa som stad!
Kram

Nora sa...

vi tänkte vi sku kommit på lördag, men du ska fara hem när du har passligt, men sådär annars tänkte jag på tisdagen den 25.9 eller onsdag 26.9 hur ser di dagarna ut för dig?

I Vasa tror jag nog allt är som förr. Vi har mest yrat på tävlingar. har int riktigt nå studier (är du överraskad?) jobbar lite nu o. nästa måndag ska jag börja på en öpu-kurs i sociologi. Blir helt förvirrad av folk som redan i slutet av augusti skrivit på FB att det är tillbaka på Academill. Männskor VAD gör ni där?? Nån dag ska jag börja skriva en text åt MediaCity de ska ge ut en bok, så jag ska bidra med en text dit. men jag borde läsa in mig på detdär ämnet först... Sånt hörs åt mig :)

Cecci sa...

Äch jo ja vet lite harmigt. Men kommer att vara resten av hösten typ här uppe så.

den 26.9 har ja föreläsningar hela dagen typ, på tisda har ja bara till 14.30. Men egentligen skulle det finnas en möjlighet för mig att komma till Vasa då på kvällen eftersom mina studiekompisar e påväg på sitz då ( ja rymdes int med men i bussen lär ja väl hoppeligen rymmas :)) Är ledig månda o freda den veckan annars hur har du då?

Har tävlingarna gått bra? Jobbar du på sjukhuset? Exakt vad gör de där? Ja kollade att ja skulle ha haft en hel kurs med föreläsningar nu den här hösten. Resten som tentkurser i princip o den sku ha gått en gång i veckan typ. Så ja har ingen aning om vad folk gör där. Roligt att du får ha med en text. Vad skall den handla om?

Skicka en kommentar