söndag 15 september 2013

Gulis/fuxis

I onsdags var det dags för revolution här i Jakobstad. Man har nämligen kommit fram till att det behövs ett större samarbete mellan de olika högskolorna och universitetet här i stan. Speciellt från studerande håll har man yrkat på detta. Så i onsdags ordnades det en gemensam gulis/fuxis intagning för alla skolor. Så stubi fick äran att hålla en punkt av programmet. Så vi körde på billig fylla och spräcka ballonger. Hade utmärkt sällskap vid min station av Noora och Björn.

Kan även berätta att först känns hundra ballonger inte som så mycket att blåsa upp men sedan där efter 30 ren så börjar man fundera i vilket skede man tyckte det var en bra idé att köra på ballonger. Men vi hade bra fiilis
Stationsrundan avslutades i skolparken med gruppfotografering. Det krävs lite disciplin att frå hundra pers att stå stilla, speciellt då det slunkit ner en och annan shot på vägen. 

Kvällen avslutades på melody som sig bör. Korvgörans skippade vi dock denna gång eftersom de tydligen stänger ren klockan två på onsdagar. Vad nu sen det är för fasoner kan man ju fråga sig. 

2 kommentarer:

Nora sa...

oj, blir så glad av att se dig i din blåa halare! :)

Cecci sa...

:) Ja jag kunde inte överge den, den har allt för många bra minne för att bara gömmas bort.

Skicka en kommentar