tisdag 5 april 2011

Öl är kultur

Efter att ha spenderat tre hela dagar i Stockholm kan jag konstatera att ja denna gång har bara mycket mindre bilder att erbjuda!( Akis tro mig, vi hade det dubbla minst! )Började Fredan med lite strövande i Barkarby men dagens höjdpunkt var defintitivt stand up på kvällen! :)

När vi sedan slutligen vaknade på lördagen, ägnade vi dagen åt att köra runt vi hittade siggesta gård, med en allt för lockande voffelbuffe ( vi klarade oss undan den, efter övervägande)
Siggesta gård är troligen ett fantastiskt ställe på sommaren, men i små regn och blåst kändes inte smådjur exakt de vi ville se.Hittad till trots ett hönor som hade mest söta fötterna fulla med lurv.
Korna var väldigt färggrana i vårt västar grannland
På vägen hem hittade vi ett mysigt kafé, systrarna delselius.
de bjöd på en fantastisk utsikt över sjön dessvärre var den islagd
Mot kvällen sökte vi oss till en ölkällare i gamla stan. Efter en ringlig trappa upp och en ännu längre ner kändes de som man satt långt under gjorden. Lite som Pippis pappa då han e fånge på en öde ö! Men mysigare!
Fascinerades av böckerna längs väggarn, våra bordsgrannar började till och med läsa i dem.
Söndagen spenderade vi gående på Stockholms gator, såg en film samtidigt som regnet föll.

4 kommentarer:

Nora sa...

jätte fina bilder, och jätte häftiga ställen har ni besökt. det är lite annat än de man tänker sig när man hör Stockholm!

Cecci sa...

Det e ju de! :) Var riktigt fint!

Akis sa...

Fina bilder :D Lite annat än de Stockholm vi besökte xD

Cecci sa...

du menar det e lixom helt annat. nog för att vi spenderade tid i butiker oxå men iaf men sen igen var vi några timmar längre i stan! :P

Skicka en kommentar