söndag 17 mars 2013

Receptet för en perfekt lördag

Leta reda på ett par vänner, gärna på samma nivå som du själv. 
Sätt ett världsrekord. I still med världen största Facebook tumme. 


Hittar ni mig? Tips, ja finns i mitten lit högre upp.Ser ni?
Efter att ha samlats 2493 personer till en tumme måste vi vänta i fem minuter för att rekordet skulle kunna ses som officiellt. Så Björn njöt av solen och viftade med sin flagga. Luleå är väldigt stolt över att det växer som kommun. Staden fick just över 75 000 invånare och för att fira detta ordnade man en massa evenemang under lördagen. Bland annat isjippot där vi mest höll till.

Passade även på att se lite mera iskonst. 

Vid något svagt tillfälle kom vi på att flyga helikopter skulle nog vara rätt så kul. Sagt och gjort vi ställde oss i kön, köpte biljetter och väntade. en och en halv timme senare slapp vi upp i luften. Jag som aldrig hade flugit tidigare fick kalla  fötter (bokstavligen) både en och två gånger under den väntan. Men det var totalt AMAZING! Värt allt

Luleå ser helt annorlunda ut från luften. Mycket finare. 

Efter det åkte vi hundspann över isen. Och konstaterade att man kanske borde gjort det i omvänd ordning för hundspannen kändes nästan lite tråkig nu, men bara nästan! Kul men kallt!


Efter en heldag på isen sökte vi oss uppför kajkanterna och tillbaka till våra grottor.Kollade en film. Kokade lite te och tömde kylskåpet på användbara ingredienser till smörgåsar. För att sedan göra oss klara för middag på O´lerays hela nordplussgänget. 
Jag löste mitt biff problem. Sällan har det smakat så gott med mat som igår kväll skulle verkloigen ha behövt dubbla portioner. 





Beställde in friterad glass till efterrätt. 


Kvällen avslutades på Allstar i sällskap av resten av finnarna.Dansade bort hela natten, kom hem lite för sent och steg upp lite för sent i morse. Men som en bra mycket lyckligare människa!





2 kommentarer:

Nora sa...

oj ni verkar ha haft det bra i Luleå, när byter ni destination igen? Jag såg dendär tummen i nån tidning och funderade om du månne också var med, kunde inte riktigt urskilja dig ;)

Cecci sa...

Vi e sista veckan nu. Kommer hem nu till påsk i typ två veckor efter det drar vi vidare till Norge.
Jepp vi har det verkligen bra. Nästan för bra för att vara sant.

Skicka en kommentar