lördag 11 maj 2013

Påväg igen

Nåja nu ha fått nätet att fungera här helt bra igen (efter en vecka) så nu kan de bi fart på bloggande igen. Få se förra fredagen lämnade vi Horten och Norge för den här gången. Packade ihop våra saker och steg först på bussen till Holmestranden o därifrån tåget mot Oslo. För att sedan hoppa på båten mot Köpenhamn.
Vi hade egentligen inga direkta planer för vad vi skulle hitta på, på båten så vi bokade bord på ett biffställe. Åt en förrätt med Friterad mozzarella och jätteräkor. 

Någon annan beställde in en halv hummer.

Till huvudrätt blev de biff med franska, helt okej men jag hade förväntat mig lite mera med tanke på att de trots allt var specialiserade på just biff.

För övrigt visade sig det sig vara rätt svårt att få in mjölkfri mat. Till förrätten kom såsen med fast till biffen glömde de min sås och så hade de inga efterrätter jag egentligen kunde äta så jag fick en specialare. Kokossorbet. Inte allt för illa.

Den återstående tiden av resan ägnade vi åt att vandra runt på båten, leka i bollhavet (pedagogiskt syfte så vi vet vad barnen talar om då de har varit i ett bollhav) och spela kort. 

Samtidigt som jag satt och räknade timmarna tills vi skulle ha fast mark under fötterna igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar