onsdag 15 maj 2013

Strögen och Tivoli

Började fredagen med att ta oss in till centrum. Det här med metro och S-tåg e int riktigt helt klart ännu om man säger som så. Men det gick över förväntningarna. Någonstans på vägen mot Strögen hittade vi en stol av modell större.
Shoppade lite nödvändigheter. Vi trodde de sku vara sommarvärme idag också men de visade sig inte stämma så vi var tvungna att köpa lite varmare kläder. Inte det lättaste då hela stan e fylld av sommarkläder. Konstaterade att vi var hungriga. Så mitt sällskap och jag svängde in på en Viking pub, efter ett och annat övervägande

Maten var väl just då där vad man kan förvänta sig för en tia...

Efter det bar det iväg till tivoli,egentligen var jag så fullt upptagen med att ha kul att jag glömde ta bilder under tivolitrippen.Hade i alla fall sjukt kul och skrattade bort en och annan timme i samband med en skräckblandad förtjusning. 



Som att ta en tur i den här berg-och -dalbanan. 

Även om man inte åker speciellt mycket så är Tivoli i sig en upplevelse. Byggnaderna, Caferna, gatorna och butikerna. Hur mysigt som helst speciellt då mörkret faller och allt bara lyser.Köpenhamn ser inte så tokigt ut från luften det heller.
Kvällen skulle spenderas på ett dansgolv men det här gänget var lite för trött för det så vi somna i vår vagn istället. Efter en och annan bra diskussion.

Och i och med detta kan vi nu kalla oss för äkta turister!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar