tisdag 9 april 2013

Flyg, tåg och strumpor

Ja efter lite strul med nätet här har jag nu äntligen fått det att fungera. Flög från Helsingfors till Oslo på söndagen tillsammans med de övriga nordplussarna från Finland. Vi fick åka med det ena Norwegiens två plan som har finländare.  Minna Canthan närmare bestämt.
Efter det tog vi flygtåget vidare in till Oslo där vi möte upp Noora. Hon hade tjuvstartat Norge vistelsen lite och kommit hit redan på onsdagen. 

sedan klev vi på tåget till Tönsberg. Blev hämtade från stationen och anlände till vårt nya hem. 


Stället i sig är helt okej, vi har fönster och egen kokvår i rummen hej så de finns inte speciellt mycket man kan klaga på egentligen bortsett från att här luktar lite skumt. Dessa kärl har vi till vårt förfogande under den kommande månaden känns som skrämmande lite.


Vi begav oss på jakt efter den ända butiken som hade öppet på söndagar här i byn. Coop prix. Utbudet var väl ungefär där efter. Men vi hittade i alla fall något att äta. 

Packade upp och insåg att jag kanske överdrivet det här med strumpor lite har närmare 30 par med mig. Ja skulle ju kanske ha kunnat prioriterat bort något par och fått med mig något annat istället.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar